Promo

Capitala va găzdui turneul internațional de tenis ”J5 Chișinău”

Distribuie prietenilor:


Un nou turneu internațional din seria ITF World Tennis Tour Juniors va avea loc la Chișinău! Competiția ”J5 Chișinău” de gradul 5, organizată de Federația Națională de Tenis din Moldova, va fi găzduită în perioada 29 aprilie – 4 mai de Școala Sportivă Specializată de Tenis. 

La turneu vor participa jucători din următoarele țări: Cehia, Polonia, Rusia, Marea Britanie, Turcia, Slovacia, Bulgaria, Belgia, Ucraina, Franța, Ungaria, Grecia, Lituania, Spania, România, Olanda, Luxemburg, Finlanda, Norvegia și desigur, Republica Moldova.

Jucătorii care ne vor reprezenta țara la această competiție sunt: Ilie Snițari (tabloul principal), Maxim Cazac (calificări), Cătălin Tropin (calificări) și alții. 

Sponsorul general al turneului ”J5 Chișinău” din acest an este compania Regata Imobiliare.

Menționăm că turneul pentru juniori de gradul 5 din Chișinău este inclus în calendarul Federației Internaționale de Tenis, fiind parte a noului circuit ITF World Tennis Tour.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo