Asociatia "Pro Europa" considera ca alegerile din 29 iulie vor fi falsificate

Asociatia "Pro Europa” crede ca regimul de guvernamant din Republica Moldova intentioneaza sa fraudeze rezultatele alegerilor anticipate in Parlamentul RM, comunica DECA-press.

Organizatia este de parere ca finantarea fraudarii alegerilor se face cu participarea unor structuri de afaceri criminale transnationale. "Pe 21 iunie, Vladimir Voronin a efectuat o vizita in Israel, care i-a fost organizata de catre unul dintre conducatorii business-comunitatii criminale transnationale, Alexandru Bilinkis, care manifesta un mare interes de afaceri in Republica Moldova. Pe parcursul vizitei a fost realizata intelegerea cu privire la editarea in Israel a unui numar de o suta de mii de buletine de vot false”, sustine „Pro Europa” intr-un comunicat de presa.

Asociatia "Pro Europa” atrage atentia observatorilor internationali asupra alegerilor la necesitatea verificarii tuturor urnelor de votare la toate birourile electorale in scopul minimalizarii tentativelor de falsificare.


DECA-press
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.