Moldova.org: Donatorii și proiectele internaționale nu influențează politica noastră editorială

Thumbnail MEDIA AZI2

Ana Gherciu, redactora-șef Moldova.org, a fost invitata emisiunii Media Aziunde a avut ocazia să vorbească despre impactul proiectelor internaționale și a donatorilor occidentali asupra presei din Republica Moldova.

"Când cineva ne spune că promovăm interesele UE sau ale SUA, de fiecare dată zic: Acestea nu sunt valori europene, nici americane, noi promovăm valorile general umane. Nu cred că mai e loc de dezbatere, sunt drepturile omului și noi le promovăm. Și, dacă există entități internaționale care susțin aceleași drepturi, înseamnă că suntem pe aceeași lungime de undă și ne ajutăm reciproc", a menționat Ana Gherciu.

Menționăm că redacția Moldova.org a beneficiat pe parcursul ultimilor ani de mai multe proiecte finanțate de parteneri de peste hotare, printre care National Endowment for DemocracyAmbasada SUA la Chișinău, Internews MoldovaFreedom HouseEuropean Endowment for Democracy,  Centrul pentru Jurnalism Independent Open Media Hub.

Accesarea granturilor oferite pentru mass media independentă ne ajută să existăm online, să plătim o parte din salarii și să dezvoltăm conținut și proiecte noi, cum ar fi această platformă de reportaje și interviuri multimedia.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Ambasada SUA |


After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo

promo

Promo

Promo