Chestionar adresat ONG-urilor despre organizarea și desfășurarea Forumului Organizațiilor Neguvernamentale din Republica Moldova, ediția a IX-a din 27 aprilie 2018



Consiliul ONG invită organizațiile non-guvernamentale și persoanele interesate să completeze chestionarul privind organizarea și desfășurarea Forumului Organizațiilor Neguvernamentale din Republica Moldova, ediția a IX-a din 27 aprilie 2018.

 

Chestionarul este disponibil aici

Termen limită de completare a chestionarului: luni, 26 martie 2018.

Organizatorii solicită reprezentanții ONG-urilor să propună spre discuții acele subiecte de interes pe care le consideră importante pentru a fi abordate în cadrul Forumului din acest an.

Ultimul Forum al ONG a avut loc în noiembrie 2015. Rezoluția este disponibilă la https://goo.gl/QigHRQ iar agenda evenimentului este disponibilă la https://goo.gl/e5LN4x.

Forumul Organizațiilor Neguvernamentale din Republica Moldova (Forumul ONG) a fost constituit ca un mecanism democratic de participare a ONG-urilor în analiza, discutarea, formularea recomandărilor privind problemele importante cu care se confruntă societatea civilă în Republica Moldova. Forumul ONG activează în baza unui regulament, disponibil la https://goo.gl/a329U8.