Expoziția World Press Photo 2017 se deschide la Chișinău pe 21 noiembrie



Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo, ajunge în această lună la Chișinău.

Începând cu data de 21 noiembrie și până la 13 decembrie, expoziția organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei în București, va fi deschisă zilnic pentru public la Centrul Comercial „Jumbo”, etajul 4, între orele 10.00- 20.00.

Fotografiile expuse fac parte din expoziția anuală internațională World Press Photo, care călătorește în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de locații din peste 45 de țări – și vizitată de peste 3,5 milioane de oameni la fiecare ediție.

Mai multe detalii, precum și lista completă a câștigătorilor, poate fi consultată pe site-ul oficial al expozitiei www.worldpressphoto.org

Fundaţia World Press Photo are misiunea de a dezvolta şi promova un jurnalism vizual de calitate pentru că oamenii merită să vadă lumea lor liberă.

Pentru detalii despre eveniment vă rugăm să apelați la Centrul pentru Jurnalism Independent. Persoana de contact: Olga Lanovaia, coordonatoare de programe CJI, tel.: 022 213 652 sau 079113769.