“Împărțit la doi”: Concediile paternale

.

În noul episod, Excelența Sa, Signe Burgstaller, ambasadoarea Suediei în Moldova,  povestește cum stau lucrurile la acest capitol în țara sa și cum s-a schimbat spre bine situația odată cu încurajarea bărbaților și femeilor, prin politici concrete, să aibă grijă împreună de casă și copii, precum și de cariera proprie.

Vă reamintim că, începând cu luna aprilie, CJI realizează ciclul de emisiuni „Împărțit la doi”, prin intermediul căruia își propune să aducă în atenția publicului larg multiple aspecte ale problematicii de gen și să prezinte modele pozitive de implicare a femeilor și bărbaților în diverse sfere ale vieții.

Emisiunile „CJI ">Împărțit la doi” sunt realizate în cadrul Campaniei CJI -%E2%80%9Epresa-echilibreaz%C4%83-genul%E2%80%9D">„Presa echilibrează genul!” implementată de Centrul pentru Jurnalism Independent cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei la Chișinău.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.