Promo

”Împărțit la doi”: violența în baza de gen și legislația Republicii Moldova

Distribuie prietenilor:


A doua emisiune din ciclul ”Împărțit la doi” prezintă istoria unei femei, victimă a violenței în familie, care mai bine de 10 ani a încercat să-și facă dreptate la noi în țară, dar fără succes. Cazul ei a ajuns, în cele din urmă, în atenția Comitetului ONU pentru Eliminarea Discriminării împotriva Femeilor. Mai multe detalii, aflați din emisiune.

Precizăm că din luna mai, CJI realizează ciclul de emisiuni, intitulat ”Împărțit la doi”, prin intermediul acestora, își propune să aducă în atenția publicului aspecte legate de problematica de gen și să prezinte modele pozitive de implicare a femeilor și bărbaților în diverse sfere ale vieții.

Emisiunile CJI ">”Împărțit la doi” sunt realizate în cadrul campaniei CJI -%E2%80%9Epresa-echilibreaz%C4%83-genul%E2%80%9D">”Presa echilibrează genul!” implementată de Centrul pentru Jurnalism Independent cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei în Chișinău.

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo