alegeriprogen.md - egalitate de gen la alegerile parlamentare



Un prieten m-a rugat sa pun banner-ul site-ului http://alegeriprogen.md pe blog-ul meu, ajutind astfel la promovarea sa. Eu am decis chiar sa-i fac un mini-review al acestui site.

Prima impresie - site-ul este placut. Adica ma uit la el dpdv al design-ul si imi place. Sunt folosite o combinatie de culori potrivite (albastru, oranj), meniul este vizibil si usor de accesat, chiar usor de citit - usurind navigarea.

A doua mea intrebare a fost: pentru ce exista acest site? Este clar ca nu este site-ul unui ONG. Este clar ca site-ul nu are resurse informative suficiente pentru a concuracompleta http://alegeri.md. Atunci pentru ce este acest site? Nu vad pozitionare, slogan. Motivul acestui acestui site?

A trebuit sa intru de 2 ori pe site ca sa citesc maruntel in partea de sus a site-ului "Alianta ONG-urilor care promoveaza egalitatea de gen in alegerile Parlamentare 2009″. Deci, am inteles. Se doreste prin acest site "promovarea egalitatii de gen in alegeri". Dar, eu nu vad aceasta pe site. Primul lucru care se arunca in ochi este meniul. Din itemii de aici, eu nu inteleg ca ar fi vorba de "promovarea egalitatii de gen in alegeri". Ci, pur si simplu, un alt site despre alegeri, al unei alte Aliante de ONG-uri.

Dupa ce am scris paragraful de mai sus, am intrat pe site a treia oara, pentru a ma convinge ca nu gresesc. Abia acum, am citit titlurile de pe prima pagina. În toate din ele exista sintagma "egalitate de gen" si/sau cuvintele "femeie", "politica", "egalitate". Am mai citit citeva stiri, am vazut ca este lansat si blog. Am avut placerea sa citesc seria «Liste de partid dupa principiul „Sa dam femeilor ce-i al femeilor, iar Cezar-ilor - ce e al lor!"» de Daniela Terzi-Barbarosie. Foarte frumos.

Daca ar fi sa trag niste concluzii, as spune ca site-ul este chiar bun. Am gasit informatie interesanta si neaccesibila in alta parte. As adauga slogan sau as pune folosind caractere mari sintagma "egalitatea de gen in alegeri" in partea de sus a site-ului. Sa se vada despre ce este acest site din start. Va doresc succes.

P.S. Desi Alexei eu ti-am spus inca in oficiu ca banner-ele voastre prea tare seamana cu cele realizate pentru 2009.md, eu am pus banner-ul vostru la mine pe blog;).

P.P.S. Daca doriti sa ajutati la promovarea site-ului alegeriprogen.md, puteti gasi bannerele aici, dar daca doriti doar sa comparati bannerele cu cele de la 2009.md - intrati si aici:D.

http://galusca.com