Invitație de colaborare pentru ONG-urile specializate în suportul persoanelor cu dizabilități intelectuale



Asociația Obștească "Speranță și Sănătate" invită la cooperare ONG-urile specializate în sprijinul persoanelor cu dizabilități intelectuale pentru crearea unei coaliții.

Scopul coaliției de ONG-uri specializate este de a ne uni eforturile pentru abilitarea și responsabilizarea persoanelor cu dizabilități intelectuale și a familiilor acestora.

Rezultatul așteptat: în Moldova va spori gradul de conștientizare a importanței serviciilor sociale și de sprijin comunitar pentru persoanele cu dizabilități intelectuale, datorită creșterii schimbului de cunoaștințe, coordonare și cooperare, precum și lobby activ a rețelei/coaliției de organizații specializate.

Ce oferim noi?

1. Stabilirea unui grup de lucru, care va include atât reprezentanți ai ONG-urilor specializate, cât și reprezentanți ai autorităților, diverselor instituții, părinții / tutorii.

2. Organizarea reuniunilor lunare ale grupului de lucru în perioada 2017-2019 pentru a găsi soluții, a elabora și pune în aplicare strategia de advocacy/lobby.

Asociația Obștească "Speranță și Sănătate" este o organizație non-guvernamentală, non-politică care sprijină persoanele cu dizabilități intelectuale și familiile acestora prin furnizarea de servicii sociale și de consultanță în scopul integrării lor sociale, protecția drepturilor și intereselor acestora, cum ar fi dreptul la o viață decentă, dreptul la susținere și dreptul la auto-realizare.

Pentru mai multe informații: Manager Comunicare și Advocacy - Roșcovan Tatiana 022-71-85-74, 068 338 338