Diamond Challenge Moldova: deschiderea oficială a „sezonului de instruiri”



În acest weekend, echipa Diamond Challenge Moldova a reînceput seria de instruiri, devenite deja tradiționale pentru participanții din cadrul proiectului. 
 
În cadrul instruirilor din acest weekend, participanții Diamond Challenge Moldova au aflat mai multe despre cum poți identifica probleme și genera idei fezabile de afaceri, cum poți construi o echipă puternică și cum poți soluționa conflictele printr-un management eficient, dar și cum poți crea interes în jurului produsului sau serviciului tău, utilizând cele mai noi metode și tehnici de marketing.
 
Diamond_Challenge_Moldova_Trainings_2016
 
 
La următoare rundă de instruiri, tinerii urmează să descopere mai multe despre Lean Canvas, costuri, profituri și venituri, întocmirea conceptelor de afacere, dar și să întâlnească mai mulți antreprenori locali de succes în cadrul unei ore de networking. Pentru prima dată, în cele patru ediții Diamond Challenge Moldova, instruirile vor avea loc atât la Chișinău, cât și la Bălți. 
 
Diamond_Challenge_Moldova_Trainings_2016

Readucem aminte că Diamond Challenge Moldova este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor claselor a 9-12-a, cu spirit competitiv, ce au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică. Acest proiect și propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2-4 membri, ghidați de un lider adult care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere. 
 
Diamond_Challenge_Moldova_Trainings_2016
 
La sfârșit de competiție, două cele mai bune echipe vor fi premiate cu câte $1000 și invitația de a merge la finala internațională a concursului Diamond Challenge, care are loc anual la Delaware, SUA
 


„Diamond Challenge Moldova” este implementat de către A.O. INVENTO cu susținerea financiară a University of Delaware – Horn Program in Entrepreneurship și a Secției Afaceri Publice a Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova.

Diamond_Challenge_Moldova_Partners