Centrul Contact lansează campania „Alege Președintele tău!”



În perspectiva alegerilor Preşedintelui Republici Moldova,Centrul Contact lansează o campanie de informare şi educaţie electorală cu genericul „Alege Președintele tău!”

Campania are drept scop sensibilizarea și mobilizarea alegători din 10 centre raionale din nordul şi sudul Republicii Moldova în vederea privind participării active, libere și conștiente la alegeri preşedintelui, familiarizarealor cu informații relevante despre dreptul la vot, precum și particularitățile alegerilor prezidențiale din anul 2016.

Echipe de voluntari și experți în domeniu vor distribui materiale informaţional-educative cu tematică electorală, vor expune standuri cu informaţii relevante tematicii electorale, vor purta discuţii cu alegătorii despre particularităţile alegerilor din anul acesta.

În aceleaşi localităţi vor fi desfăşurate dezbateri publice electorale, moderate de experţii Centrului CONTACT cu implicarea liderilor locali de opinie şi a reprezentanţilor  societăţii civile din teritoriu.

În ajutor alegătorilor vor fi elaborate patru spoturi audio, care vor fi difuzate în cadrul campaniei, iar  posturile locale TV vot asigura informaţional activitățile din cadrul proiectului.

Acest proiect este implementat de Centrul Contact cu susținerea financiară a Fondul Naţional pentru  consolidarea democraţiei  NED.

Persoana de contact: Vasile Cioaric, date de contact: tel: 079635985, email: cioaric.vasile@gmail.com