Ce trebuie să știe tinerii cu ambiție despre campusul Dreamups și Space Program?



Imagine dreamupsÎncă puțin în Republica Moldova se va lansa primul campus de tehnologii și inovații Dreamups, care are ca scop dezvoltarea unei comunități unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale. Tocmai din acest motiv, în perioada 11 ianuarie-10 februarie au fost deschise aplicările la Space Program, pentru a selecta cei mai ambițioși tineri, care timp de 16 săptămâni vor fi rezidenți ai campusului Dreamups și își vor accelera ideea de afaceri.

Pentru a înțelege mai bine cum va funcționa și va contribui acest ecosistem de accelerare la dezvoltarea antreprenoriatului din Republica Moldova, ce motive aveți pentru a deveni rezident Dreamups și care sunt oportunitățile care vor contribui la accelerarea ideilor voastre geniale, vă invităm să descoperiți ce spun mentorii Space Program și fondatorii campusului Dreamups despre această inițiativă.

Mihai Stipanov, președinte și cofondator Dreamups Innovation Campus

Mihai Stipanov DreamupsDreamups este o comunitate de tineri antreprenori care învață, inovează și crează companii cu impact global. Pentru prima dată în Moldova vom crea acel ecosistem de antreprenoriat care atât de mult lipsește aici. Vom aduce împreună tinerii cu idei, o serie de programe de accelerare, investitorii și know-how-ul de la prima sursă, tineri la fel ca ei care au reușit, antreprenori locali și internaționali. Pe lânga acesta, pregătim o bibliotecă voluminoasă în domeniul de business, oficii inteligente, cât și alte oportunități pentru tinerii care au ambiție și doresc să-și încerce puterile în domeniul antreprenoriatului. 

 

 

Sergiu Matei, cofondator Dreamups Innovation CampusSergiu Matei

Orice afacere începe cu o idee și un mediu în care aceasta poate fi dezvoltată. În cadrul Dreamups, un tânar are acces la cele mai bune instrumente și practici antreprenoriale globale. Dreamups este un campus construit de antreprenori pentru antreprenori. Campusul este locul unde un tânar are la dispoziție zilnic 24 de ore pentru a aplica ideea sa de afacere, cu suportul mentorilor și cu suportul echipei Dreamups care o să-i ghideze timp de 16 săptămâni. Dreamups este diferit prin faptul că aici, practic, este locul unde se vor dezvolta idei de afacere internaționale.

 

Ruslan Cojocaru, CEO Oliva & Tucano, mentor Space Program

Ruslan Cojocaru 400x330Am decis să fiu mentor al acestui program, deoarece îmi doresc ca un număr cât mai mare de tineri din Republica Modova să încerce sa facă antreprenoriat în loc să aleaga să plece la lucru peste hotare. Știu ca avem baieți talentați, creativi și curajoși. Vreau să-i ajut prin experiența, cunoștintele și relațiile mele să-și realizeze visurile și să inițieze ceva ce îi pasionează cu adevărat. Ceva, care poate va face lumea mai bună! Da, e greu să ai curaj să încerci, să ieși din zona de confort, să lucrezi câte 16 ore pe zi, practic fără zile de odihnă pentru a pune bazele la ceva ce te pasionează, dar până la urma anume acești oameni sunt cei care schimbă lumea. 

 

Iurie Gorea, cofondator Dreamups Innovation Campus

SIurie Goreapace Program este o oportunitate unică pentru tinerii antreprenori din Republica Moldova pentru a-ți lua primul oficiu, a-ți pune bazele primei tale afaceri si a-ți transforma ideea în bani, iar visul în realitate. Aplicând la Space Program și devenind rezident al campusului Dreamups, o să găsești aici, tineri exact ca și tine, o să găsești antreprenori, experți și mentori care o să te inspire să-ți aduci la viața idee de afaceri.

 

 

Dacă ești intrigat și mai mult și crezi că ai suficientă ambiție și perseverență pentru a reuși să-ți contruiești prima ta afacere, te încurajăm și îți reamintim că mai ai posibilitatea să aplici la Space Program. Accesează linkul spre formularul de aplicare și ai grijă să-l expediezi până pe data de 10 februarie, ora 23.59. Aici găsești mai multe detalii despre beneficiile, pachetele și persoanele eligibile să aplice la acest program.

Articol adaugat de: Dreamups