Atelier de confecționare a jucăriilor de brad în companii. Implică-te și tu!



 Atelier Companii копия 2

În ajun de sărbători, Misiunea Socială Diaconia te îndeamnă pe tine și compania în care activezi să vă implicați într-un teambuilding creativ. Până la data de 23 decembrie, participă împreună cu colegii tăi la un atelier de confecționare a jucăriilor de brad. Acțiunea este parte a campaniei „De la Mame pentru Mame” și are drept scop susținerea mamelor solitare și familiilor  în situații de criză.

Cum? Contactează-ne, înregistrează echipa ta şi fii exemplu de implicare socială. Noi venim cu toate materialele necesare şi oferim asistenţa pentru confecţionarea jucăriilor de brad.

Durata: 60 min

Costuri: 150 de lei per participant

Până acum, s-au în scris în lista bunătății companiile Indigo Ogilvy, Oriflame Moldova OfficeRaiffeisen LeasingLinella și Promo-LEX.

 

Până la data de 20 decembrie, înscrie compania ta în rândul modelelor de implicarea socială.

Tel:069474814 sau email: pr@diaconia.md

Toate resursele acumulate vor sprijini cuplurile mamă-copil şi familiile aflate în dificultate, asistate în programul „În braţele mamei”. Resursele financiare, doar în anul 2015, ne-au ajutat să oferim o asistență complexă și profesionistă pentru 28 de cupluri mamă- copil, iar 480 de persoane au fost sprijinite în comunitate.

 Cu implicarea fiecăruia dintre noi, prin gesturi de solidaritate, putem oferi fiecărui copil șansa de a crește în brațele mamei sale. Cu o jucărie de brad poți face un copil mai fericit!

 

Mai multe detalii pe www.diaconia.md