Vizita tinerilor de pe ambele maluri ale Nistrului la primaria Karmanovo



La 30 octombrie 2015,  în cadrul  proiectului ”Prin liderismul tinerilor – spre schimbări regionale pe ambele maluri ale Nistrului”, finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova  – membrii Consiliilor de tineret de pe ambele maluri ale Nistrului, Moscovei (raionul Cahul) și Karmanovo (Transnistria) au vizitat Primăria Karmanovo.

Participanții au fost întâmpinați de  primara comunei – Ludmila Keptene, care i-a imformat pe cei prezenți că satul Karmanova numără 2146 locuitori (conform datelor din ianuarie 2015), despre structura administrativă - că în componența comunei Karmanovo fac parte și satele Kotovka și Mociarovka, a povestit istoria satului, s-a oprit la structura demografică, tradiţii, obiceiuri,  evenimente mai importante. Referindu-se la planul de dezvoltare a satului și comunei în întregime – a menționat, că în present nu sunt organizații obștești, care ar pune umărul la rezolvarea problemelor locale, deaceia sporirea activismului civic al tineretului e binevenit și mult dorit.

flag e1370480414150

Acest eveniment este realizat de AO ”ARTENA” și Parteneriatul Necomercial ”Centrul de dezvoltare economică ”Грани будущего” cu suportul financiar al Ambasadei SUA în Republica Moldova. Localul pentru petrecerea evenimentului este oferit de Consiliul Raional Cahul.

 

Pentru mai multe informaţii privind proiectul ”Prin liderismul tinerilor – spre schimbări regionale pe ambele maluri ale Nistrului”, puteţi contacta echipa proiectului:

Contacte:

AO ARTENA

Tel: (373 299) 27617, 25435

Mob: 078361516

E-mail: artena@mail.ru

https://www.facebook.com/artena.md

Persoana de contact: Natalia Crasilnicov

https://www.facebook.com/liderstvomolodezhi/

http://liderstvomolodezhi.blogspot.md/