O bicicleta magica din Olanda va ajunge in Straseni pe 3 noiembrie€¦



10282008a_img.jpgÎn activitatea sa Asociatia pentru Educatie "Neoumanist" este ajutata de sponsori din Olanda, Germania, Elvetia si, totodata, colaboreaza cu voluntari din diferite tari, oameni de buna credinta, care doresc din tot sufletul sa ajute persoanele in etate din Republica Moldova.

O experienta inedita este colaborarea cu voluntarii care fac tururi de colectare a fondurilor pe bicicleta, si deja la doilea an consecutive la Centrul de zi a persoanelor in etate "Rasarit"este asteptat un voluntar . Anul acesta este vorba de o doamna din Olanda, pe nume Yvonne, in virsta de 59 de ani care a traversat Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Rominia pe bicicleta, pentru a ajunge in Republica Moldova si a face donatie banii colectati in timpul cursei.

Este o femeie curajoasa pentru ca, in primul rind este mama a 5 copii, din care 2 sunt adoptivi, iar in al doilea rind pentru ca are frica de zonele muntoase din Romania, insa dupa ultimele noutati a invins aceasta fobie.

Pe data de 3 noiembrie este asteptata in Republica Moldova, la sediul Asociatiei pentru Educatie „Neoumanist" in orasul Straseni. Beneficiarii Centrului o vor intimpina cu pine si sare pentru a arata respectful fata de o doamna atit de curajoasa, care ne da o lectie de bunatate si toleranta, in special pentru cei care privesc indiferent batrinii si parintii in etate!

Ii dorim un sincer drum bun si bun venit in curind! Bafta Yvonne!