Ideie de afacere implementata de Asociatia pentru Educatie €œNeoumanist€



Un nou cabinet de masaj modern, proiect realizat cu suportul PNUD Moldova si finantarea Guvernului Romaniei in incinta Centrului pentru persoanele in etate din or. Straseni, sediul central al Asociatiei pentru Educatie “Neoumanist”, va incepe sa functioneze din 4 noiembrie 2008. Scopul proiectului este de a asigura una din modalitatile de durabilitatea financiara a organizatiei Neoumanist prin prestarea serviciilor de masaj contra plata populatiei din or. Straseni.

Cabinetul de masaj din cadrul Centrului de zi „Rasarit” este dotat cu tehnica moderna, necesara pentru un spectru mai larg de servicii de masaj care vor fi propuse populatiei din or. Straseni. Astfel ca pe linga masajul de relaxare si intretinere, vom propune masajul anticelulitic, masaj terapeutic, miostimulare, masaj cu vacuum, reflexologia, masaj partial - facial-scalp, masaj sportivo-profilactic etc.

Aceasta va fi o posibilitate eficienta si necesara pentru oricine de a imbunatati sanatatea si a mentine starea benefica a organismului, dar si de a trata ori preveni eventualele afectiuni sau imbolnaviri in scopuri curativo-profilactice sau terapeutice. Prestarea acestor servicii de masaj va fi de cea mai buna calitate si cele mai rentabile preturi!

Ideia activitatii economice in lansare consta in prestarea serviciilor de masaj calitative in conformitate cu misiunea Asociatiei, nu doar beneficiarilor Centrului de zi „Rasarit” si Centrului de plasament permanent „Spectru”, dar si populatiei or. Straseni contra plata, si ulterior chiar si populatiei raionului Straseni.