Team building pentru adolescenții din comuna Tuzara și localitățile vecine



O activitate inedită, plină de surprize cu distracție și multă energie pozitivă s-a desfășurat în comuna Tuzara în data de 13 septembrie 2015.

24 de adolescenți cu vârstele cuprinse între 12 – 17 ani au fost antrenați în acțiuni de consolidare a unei echipe. Participanții au reprezentat comuna Tuzara, satul Sadova și localitatea Pîrjolteni. În acest sens ținem să menționăm că a fost și un schimb de experiență dintre copii care a avut la bază informația acumulată din workshop-urile desfășurate anterior.

Activitatea face parte din cadrul proiectului: „Promovarea drepturilor omului și a valorilor democratice în rândurile tinerilor / adolescenților din comuna Tuzara” susţinut de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în cadrul programului de granturi mici pentru democraţie.

Moderatorii Mariana Țurcan și Mocanu Viorica au asigurat un climat deosebit pentru acești copii care sunt la prima experiență de acest gen. Printre jocurile de team building s-au discutat și aspecte ale respectării drepturilor omului și a valorilor democratice, iar acei implicați anterior în workshop-uri au putut împărtăși experiența și informația acumulată la acest subiect.

Acest gen de activități vin să consolideze adevărate echipe de voluntari care pe viitor se vor implica activ în viața localităților din care fac parte. Totodată, constituie o oportunitate de a se cunoaște, de a se împrieteni și de a realiza proiecte și activități comune pentru viitor.

 

 

LEVCO Lilia

Coordonator de proiect11986497 1003542603042344 4754674407613033836 n