Schimb de experiență în domeniul predării inovative în cadrul proiectului pilot „Educație plus II”



foto

La data de 21 august 2015 „Ograda Noastra” ONG a organizat cea de-a II-a vizită de schimb în cadrul proiectului pilot „Educație Plus II”.

Evenimentul a unit cele 3 școli implicate în proiect din nordul, centrul și sudul republicii cu scopul de a face un schimb de experiență privind procesul de facilitare a temelor de acasă.

În cadrul acestui eveniment cei 17 profesori au avut posibilitatea să discute nu doar despre succesele impresionate din acest proiect pilot ci și despre provocările și eșecurile din cadrul proiectului. Oportunitatea acestei activități a fost salutată și înalt apreciată de participanți, care au împărtășit bucuroși experiența acumulată cu ceilalți colegi.

Evenimentul a avut loc în orașul Chișinău și a găzduit 17 profesori din Liceul Teoretic „Ion Creangă”, s. Zîrnești, r-ul Cahul, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, or. Hîncești, și Gimnaziul „Gribova”, s. Gribova, r-ul Drochia, precum și reprezentantul oficial LED în Moldova dl. Pius Frick.

Amintim că proiectul „Educație Plus” este un proiect pilot inovativ, menit să crească nivelul educației de calitate în 3 localități din țară, propunîndu-și în același timp să devină un model pentru alte localități din țară.