Cum alegem un cadou deosebit pentru cei dragi?



HMADE

Articolele handmade sunt mereu la mare căutare. Fiecare dintre noi știe că meșterii care confecționează bijuterii, coliere, felicitări și alte elemente decorative ne oferă de fiecare dată ceva unic, creat cu multă dragoste, inspirație și pasiune. Tinerii antreprenori din Republica Moldova dau dovadă de inventivitate și se adaptează rapid la cerințele pieții. Acesta e și cazul lui Ion Prodan care a lansat de ceva timp plaforma hmade.eu cu scopul de a reuni toți meșterii Handmade din Moldova. La momentul actual, sunt foarte populare accessoriile pentru femei inclusiv accesoriile pentru mirese pentru că sezonul nunților e în plină desfășurare.

În cadrul portalului hmade.eu își comercializează articolele peste 150 de meșteri. Aici vei găsi cu siguranță cadoul potrivit pentru o persoană dragă. Aceștia oferă bijuterii handmade create cu mult suflet și pasiune. Sezonul estival a începe în forță, iar domnișoarele care doresc să impresioneze accesează intens compartimentele brățări și cercei handmade din cadrul site-ului.

HMADE

Ludmila, una dintre meșterițele din cadrul platformei activează în domeniu de mai mult timp. Aceasta a moștenit pasiunea confecțiilor manuale din familie. Pe parcurs reușit să realizeze și decoruri pentru nunți. Totul a început din clipa în care a hotărât să creeze un decor deosebit pentru nunta sa care a inspirat prietenii și invitații. Depune mult suflet și pasiune în fiecare creație. Acum se axează pe decor textil și oferă consultanță în acest domeniu. Ludmila e foarte recunoscătoare echipei hmade.eu 

Meșterița nea comunicat faptul că ”Site-ul hmade.eu m-a ajutat foarte mult să devin mai populară și să comercializez articolele pe care le creez în mod constat. Mai mult de atât am avut ocazia să-mi promovez creațiile în cadrul unui master-class organizat de echipa hmade.eu în cadrul căruia am fost invitată specială.”

HAMDE

Platforma are patru compartimente bine structurate: Produse Handmade, Meșteri, Handmade Blog și un Forum. Compartimentul Produse Handmade ne ajută, pe noi cei în căutarea unui prezent, să identificăm foarte rapid cadoul în dependență de ocazie. De exemplu: vizitând pagina Produse Handmade vom putea selecta rapid categoria Accesorii, Nunți, Jucării sau Decor Interior pentru a vedea instant imaginile produslelor. Comanda se plasează cât ai clipi, iar meșterul ne va contacta la telefon pentru a stabili detaliile livrării.

HMADE

 

 

(P)