Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6095

Ce le-a așteptat pe participantele LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy la ultima sesiune din iarna lui 2015



Duminica de 22 februarie a venit cu multă informație, căldură dar şi distracţie pentru fetele de la LeaderSHE-Young Women Leaders Academy, Ediția 4 - activități de teambuilding, dezbateri asupra proiectelor iniţiate şi oră de dicţie cu Vera Nastasiu.

  11001719 950146918331525 8450650316591827584 oCunoașterea de sine, descoperirea colegelor și consolidarea gândirii strategice, au fost doar câteva dintre obiectivele sesiunii de Teambuilding. Fetele au împărtășit momente, amintiri, râsete, mirare, confruntări dar și au luat decizii împreună – abilități vitale în procesul de colaborare asupra proiectelor curente și de viitor.

   În partea însorită de după amiază, participantele ediției IV au avut oportunitatea de a interacționa și acorda întrebări specifice absolventelor edițiilor anterioare ale proiectului. Ținem să menționăm că unul din scopurile LeaderSHE este de a crea o comunitate a tinerelor active, puternice, independente, și întâlnirea din 22 februarie ne-a convins că mergem în direcția potrivită, în special văzând cât de constructiv este dialogul dintre liderele LeaderSHE.

  Sesiunea de duminică a fost încununată cu întâlnirea memorabilă cu Vera Nastasiu, jurnalistă și trainer de dicție. Tinerele au avut parte de o oportunitate unică de a învăța tehnici și reguli de exprimare corectă în limba română și s-au convins repetat despre cât de vital pentru o lideră este să poată comunica și interacționa cu publicul. Intonații, greșeli frecvente, mimica, puncte de dialog cu audiența și practici de gestiune a emoțiilor sunt doar câteva lucruri învățate de către participante.

Primăvara anului 2015 le va aduce participantelor în continuare multiple activități de dezvoltare a abilităților de liderism, precum program de mentorat, implementare și gestiunea proiectelor, vizite de studiu, întâlniri cu femei de succes din Republica Moldova și de peste hotare, și altele.