Moldova a fost reprezentata la Cupa "Motivation €“ Vodafone" la tenis de cimp in scaun rulant



Asociatia MOTIVATIE din Moldova impreuna cu Organizatia Invasport a participat la Competitia Internationala de Tenis (de cimp) in scaun rulant Cupa Motivation-Vodafone care s-a desfasurat la Bucuresti, in perioada 14 - 17 august 2008. Din partea Asociatiei MOTIVATIE Moldova au evoluat cu 3 jucatori (un tinar si 2 tinere) care au obtinut locurile 2 si 4 (single), si locul 3 (double).

 

Toti jucatori sunt persoane cu dizabilitati care utilizeaza un scaun cu rotile. In pofida multor obstacole financiare si logistice, MOTIVATIE a fost prezenta la competitie. Este pentru a doua oara consecutiv cind Republica Moldova participa la asemenea competitii sportive si la care arata o buna pregatire si rezultate frumoase. Mai mult ca atit, Moldova, fiind membra a Federatiei Interantionale de Tenis (ITF), va participa si la alte competitii internationale de acest gen. MOTIVATIE intentioneaza sa dezvolte programe de reabilitare prin sport si sa promoveze tenisul si baschetul pentru utilizatori de scaun rulant.

 

Datorita parteneriatului si sustinerii financiare ITF si a Fundatiei Motivation Romania a fost posibila participarea Moldovei la aceasta cupa.

 

 

Serviciul de presa al MOTIVATIE Moldova

Pentru informatii suplimentare - Igor Meriacre, 079480732.