Meci caritabil de fotbal în susţinerea persoanelor în etate social vulnerabile din r-nul Străşeni



Duminica 14 septembie pe stadionul din satului Găleşti s-a petrecut un meci caritabil de fotbal care a avut drept scop colectarea fondurilor pentru asigurarea cu prînzuri calde a beneficiarilor AE Neoumanist - persoane în etate social vulnerabile din r-nul Străşeni. Acest eveniment a fost organizat la iniţiativa AE Neoumanist în parteneriat cu primăria or. Străşeni şi primăria satului Găleşti.  Un meci amical ce a avut două reprize cu o pauză. Echipele au marcat cîte trei goluri în fiecare poartă. La finele jocului fiecare echipă a primit în dar o cupă pentru efortul depus, pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi pentru spectacolul pe care l-au oferit suporterilor. Cei prezenţi  au avut parte de momente tensionate şi au susţinut echipele  favorite.

După meci a urmat un concert de zile mari în care au evoluat artişti renumiţi ai Republicii Moldova: Maria Sarabaş, Doina Arseni, Ricu Vodă, Doiniţa Gherman şi Eryka (Ludmila Rotaru ).  Jucătorii, suporterii şi oaspeţii  au încins o horă internaţională.

Micii suporteri au participat la o activitate  deosebit de distractiva  pictura pe faţă (face painting) care le-a oferit posibilitatea să se transforme în personajele preferate. La dispoziţia copiilor a fost instalat un spaţiu de joacă.

Aducem cele mai sincere şi calde mulţumiri celor care au susţinut acest eveniment, tututor celor care au procurat bilete, celor care au oferit donaţii în special companiilor Moldova Agroindbank, Prometeu-T, Floarea Soarelui, Iuval M, Moldindcombank fil. Străşeni.

Ecaterina Bulicanu, coordonator de proiect AE Neoumanist