Summitul Speakerilor Statelor Baltice şi Nordice la Chișinău



Performanţele atinse de ţara noastră la capitolul dezvoltare, nu încetează să îşi mire locuitorii. Astfel, pentru prima data, Republica Moldova devine gazda unui eveniment ca Summitul Speakerilor Statelor Baltice şi Nordice (NB-8). În perioada 12-14 mai a anului curent, capitala ţării primeşte în ospeţie delegaţii europene care au întruniri şi discuţii publice cu studenţii unei universităţi de asemenea aceştia vizitează clădirea renovată a Parlamentului, ca ulterior să se poarte discuţii cu privire la schimbul cultural şi schimbul de experienţă. Ţara noastră a făcut un pas important în dezvoltarea sa, astăzi moldovenii au nu doar posibilitatea să călătorească liber, fără vize dar ţara noastră mai devine gazda unui eveniment politic de amploare.

În cadrul acestui summit participă preşedinţii de parlamente a ţărilor ca Estonia, Letonia, Lituania, Suedia, Finlanda, Danemarca şi Norvegia. În acest sens poate fi făcută o constatare precum că Moldova a dat dovadă întregii lumi că este capabilă să facă schimbări în propriul sistem şi poate deveni un exemplu pentru mulţi.

Reprezentanţii ţărilor europene au ales Moldova ca fiind o ţară de încredere, lucru de care în nenumărate ori dăm dovadă. În acest sens, compania noastră vine să accentueze că posibilitatea obţinerii cetăţeniei MD este un avantaj, ţinînd cont de beneficiile oferite ţării în cauză. Agenţia noastră vă stă la dispoziţie pentru a primi informaţiile necesare în legătură cu dobîndirea actelor pentru o şedere legală pe teritoriul Moldovei.

De asemenea compania noastră oferă un ajutor juridic profesional care ar facilita dobîndirea mai multor informaţii necesare pentru obţinerea documentelor dorite. Nu ezitaţi să apelaţi la serviciile noastre pentru că anume noi vom deveni prietenul şi ghidul dumneavoastră în soluţionarea problemelor.

"http://emigrare.md/stiri/summitul-speakerilor-statelor-baltice-si-nordice-la-chisinau/9/"

Articol adaugat de: Victoria Onica