Școala de Vară „Tineri pentru apă, tineri pentru Moldova”



Solidaritate Europeană pentru Apă în Moldova” (SEAM)

organizează Școala de Vară

 

„Tineri pentru apă-tineri pentru Moldova”

 

 

În perioada 13 – 21 iulie 2014 pe teritoriul Taberei Camping din or. Vadul lui Vodăse va desfășura Școala de VarăTineri pentru apă, tineri pentru Moldovala care vor participa tineri cu virsta cuprinsa între 13 – 18 ani din comunitătile Nisporeni, Hîncești si Chisinau, selectați prin concurs de eseu la tema ”Sunt tînăr, mă implic, aduc schimbarea!”

 

Școala este organizată cu scopul de a dezvolta și educa tinerii tarii la nivel personal cît și comunitar prin activități de informare, sensibilizare, motivare, cît și oferirea alternativelor și exemplelor de succes la nivel Național și Internațional.

Pentru a motiva și inspira tinerii voluntari se vor folosi sesiuni de informare teoretice cît și practice, implicarea directă și responsabilizarea tinerilor, activități artistice și creative. Exemplele de succes și invitarea persoanelor cheie/ modele din țară și de peste hotare vor veni să cimenteze cunoștințele, entuziasmul și încrederea tinerilor în propriile forțe.

”Credem cu tărie că tinerii Moldovei de astăzi au nevoie de susținere, încurajare și demonstrare de alternative/ experiențe pozitive pentru a crea și promova succesul” a declarat Daniela Bordeianu, Director Executiv SEAM.

Organizatorii Școlii de Vară sunt: Solidaritate Europeană pentru Apă în Moldova (SEAM),

Cu suportul financiar al: ApaSan, Proiectul Elvetiei  de Apa si Sanitatie in Moldova.

Parteneri:Consiliul Raional Nisporeni și Hîncești, Direcțiile de Învățămînt Tineret și Sport Nisporeni și Hîncești, AISEC, CNTM, Teatrul Municipal ”Guguța”, Service for Peace, Centrul Media pentru Tineri, Revista Apelor,  The Moldova Project, AO Motivatie, SRL Gelibert.

*****

Solidaritate Europeană pentru Apă în Moldova (SEAM) este o Asociaţie Obştească creată în anul 2007, din iniţiativa unui grup de tineri, ca filială a organizaţiei internaţionale Solidaritate Europeană pentru Apă cu sediul în Franţa.

Misiunea noastră este de a inspira, mobiliza, educa si dezvolta tinerii țării în spirit participativ și democratic prin implicarea acestora în îmbunătăţirea accesului la apă potabilă şi sanitaţie de calitate în localităţile Republicii Moldova, prin dezvoltare personală și responsabilizare socială, educație ecologică și abordare de noi practici și alternative în domeniul educației, apă și sanitație.

 

 

Pentru informaţii suplimentare:
Daniela Bordeianu –
Director Executiv SEAM

Tel: +22 233206, Mob: 078716691

E-mail: contact@seam.md