SICamp countdown: au rămas doar 7 zile în care mai poți aplica



Social Innovation Camp este evenimentul destinat celor care vor să schimbe lumea în care trăim şi să rezolve o problemă socială prin intermediul inovaţiilor tehnologice.

Intervalul de timp în care doritorii pot să aplice în cadrul evenimentului SICamp Moldova este: 9 iunie- 30 iunie. Te invităm să ne zici ideea ta sau să aplici completând formularul de aplicare pe www.sicamp.md.

Noi credem că tehnologiile informaţionale au un imens potenţial de a schimba societatea în diferite moduri: modul în care tinerii deţin puterea tehnologiilor într-o manieră responsabilă și cum ei diferenţiază nevoia de schimbare a lucrurilor ce afectează societatea. Dacă ești interesat să aplici cu o idee originală sau să devii un participant al proiectului care împreună cu echipa vor dezvolta un proiect, atunci mai ai 7 zile, timp suficient pentru a aplica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menţionăm că domeniul de activitate a participanților SICamp Moldova trebuie să fie unul din următoarele: IT, web design, marketing sau social media iar asupra celor 6 idei selectate în cadrul concursului se va lucra pe parcursul a 48 de ore.

Proiectul Social Innovation Camp Moldova întrunește persoane cu idei și inițiativă care vor lucra pentru realizarea și dezvoltarea unor aplicații inovative prin care este posibilă ameliorarea problemelor de ordin social. Ideea este benefică întregii societăți și nu are drept scop obținerea unui profit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evenimentul este organizat de MediaPoint împreună cu sponsorul general Transitions Online(Cehia) și se va desfășura în perioada 25-27 iulie la un Centru de Agrement din Ivancea.

Partenerii evenimentului- Numbers, Simpals Garage, Aqua Unica, HostPoint, Starnet și Centru de Guvernare Electronică.