DISTRUGEM MITURI €“ COMPANIA DE COLECTARE DE FONDURI



Au mai trecut inca 4 luni pline de emotie in cadrul companiei de colectare de fonduri „O zi din vata Ta”, lansate la inceputul anului curent de catre AEC „Viitorul Începe Azi”.Concluzionasem, in urma unor cercetari, ca incaperile sanitare si bucataria Centrului de Reintegrare Sociala a Tinerilor „CREDO” au nevoie de reparatie cosmetica – 40 de beneficiari au locuit aici din decembrie 2005. Cu aceasta problema, in cadrul companiei sus-mentionate, s-a adresat agentilor economici din teritoriu, fundraiser-ul asociatiei, dna Rodica Gutanu.

Sa vedeti ce se intimpla – reparatia deja e finisata!!! Au fost colectate materiale de constructie in suma de 1599 lei de la SRL „Vintoia Exim”, dl Seva Lupu, SRL „Licoart Prim”, dna Liliana Starciuc, SRL „Casvena”, dl Ghenadie Bejenaru, iar cu ajutorul dl Vasile Oancea, membrul asociatiei, care a facut voluntariat, am finisat cu succes reparatia, astfel incit, sfintele sarbatori de Paste, au fost intilnite de catre tinerii nostri in „miros de proaspat”.

La data de 22 aprilie, am extras boxa de colectare de fonduri, plasata in shop-ul companiei ORANGE, astfel colectind inca 172 lei de la clientii companiei – cetatenii orasului nostru (si nu numai), iar la finele lunii mai am extras boxele din magazinele IPPON si ARENA, colectind inca 233,95 lei. Nu e o suma mare, dar avem adinca recunostinta pentru donatiile facute.

Începutul lui iunie, a fost marcat prin 2 evenimente – la Ungheni au ajuns cu succes calculatoarele donate de compania „ORANGE” si a fost facuta o adresare oficiala fata de dl Veaceslav Sviridov, seful Porului Fluvial Ungheni, cu rugamintea de a ne sustine pentru amenajarea unui teren de volei  pe teritoriul adiacent Centrului „CREDO”. Domnul Sviridov, fara multe discutii, a sustinut ideea oferindu-ne nisip pentru terenul sus-mentionat.