INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: Prezentarea Raportului privind Starea Sănătății Populației mun. Chișinău în Relație cu Factorii de Mediu



Centrul Naţional de Mediu, în calitate de Secretariat Tehnic al Consiliului de Bazin Bâc, invită reprezentanții mass-media și persoanele interesate la Şedinţa Consiliului de Bazin Bâc, care va avea loc joi, 20 martie 2014, ora 11.00 în incinta Preturii Centru a municipiului Chișinău (str. Bulgară, 43).

1426615 670060929700192 159100530 nLa eveniment este invitat Primarul General al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, reprezentați ai Direcției Generale Comunal-locative, SA „Apa-Canal”, Centrului de Investigații Ecologice,  Agenției Ecologice Chișinău, Agenției „Apele Moldovei”, Inspectoratului Ecologic de Stat, Asociației de gospodărire a spațiilor verzi, ÎM „Regia Autosalubritate”, ÎM „Exdrupo”.

În cadrul ședinței, dna Eudochia Tcaci, șef-adjunct al Centrului  Municipal de Sănătate Publică va prezenta Raportul privind Starea Sănătății Populației mun. Chișinău în Relație cu Factorii de Mediu. Totodată, se vor purta discuții vis-a-vis de starea ecologica a rîului Bîc, calitatea apei rîului și a bazinelor de apă din bazinul hidrografic al mun. Chișinău.

Ședința se va finaliza cu deplasarea participanților la rîul Bîc în segmentul str. Izmail-str. Varnița pentru a se familiariza cu starea ecologică a rîului Bîc. Astfel, invităm reprezentanții mass-media să se alăture acestui eveniment. Deplasarea la rîul Bîc va avea loc la ora 13.00 la podul de pe str. Izmail.


Pentru informații adiționale vă rugăm să contactați Secretariatul Tehnic al Consiliului de Bazin Bîc.
Persoană de contact: Mihai Mustea, Manager de Program Centrul Național de Mediu

Tel:022-83-67-27;Gsm:069111863;
E-mail: mmustea@gmail.com