Lansarea seriei de ore publice destinate medierii

Ajută-ne să distribuim acest articol:

foto 1Pe data de 21 noiembrie la Biblioteca Publică de Drept a fost lansată seria de ore publice destinate medierii. Prima oră publică din serie a fost “Medierea și avantajele ei”. Ora publică a   trezit un interes viu la audiență – studenți, masteranzi, juriști, pedagogi. La eveniment au participat și mediatori care au împărtășit propria experiență și au comunicat publicului cum soluționează conflictele, aspect privind medierea.

Participanții au primit certificate de participare și plante informative, care pot fi descărcate aici.

Seria publică este inițiativa Președintelui Consiliului de Mediere susținută de Centrul de Promovare a Medierii PROMEDIERE. Totodată, în acest sens aducem mulțumiri cordiale Bibliotecii Publice de Drept care a oferit sediul și echipamentul pentru desfășurarea orei publice.

Informația referitoare la următoarele ore publice va fi publicată pe acest site și pe blogul www.promediere.wordpress.com , pentru participare ne contactați la nr.tel 022 260655 sau la adresa electonică promediere@mail.md 

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.