Povestea unui dar



sau cum să dai o nouă viaţă obiectelor de care nu mai ai nevoie

Familia M. îngrijeşte de 6 copii. De jumătate de an beneficiază de suport în cadrul Centrului de consultanţă „În braţele mamei”, primind lunar un pachet alimentar şi detergenţi. În această lună a avut parte de un dar deosebit: o canapea oferită cu bunăvoinţă de o altă familie prin intermediul depozitului de bunuri „Aproape de Aproapele”.

Rodica M.:„Le mulţumim din suflet oamenilor care au făcut această donaţie. Fie ca bunul Dumnezeu să le poarte de grijă şi  să-i răsplătească înzecit. De acum încolo, fetele noastre, Ecaterina, Rebeca şi Gabriela au un pat, iar asta înseamnă nu vor mai dormi şi vara pe cuptor.”

În cazul în care ai şi tu obiecte pe care nu le mai foloseşti, dar care sunt într-o stare bună, te invităm să le aduci la depozitul de bunuri „Aproape de Aproapele”. De aici vor ajunge la oamenii care au mare nevoie de ele.

 Adresa depozitului:

or. Durleşti, str. 27 August,

nr.5, depozitul nr. 1;

tel.: 022 463231, 067 439712

Programul de lucru:

Luni: 12:00-14:00; Marţi-vineri: 09:00-14:00

Depozitul de bunuri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul „Aproape de Aproapele” a fost lansat de Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei în aprilie 2013, pentru a crea şi dezvolta un mecanism autohton de solidaritate socială: colectarea bunurilor şi redistribuirea acestora persoanelor aflate în dificultate.  În cadrul proiectului ctiveză o cantină socială mobilă şi un depozit de bunuri.