Compania școlară ,,DeCo-EcO-HoUsE” From the heart de la liceul L.T. UNIVERSUL



Succes De Vis, cu Bani Puțini.

Deco-Eco-HouseCompania Școlară ajută, promovează, dezvoltă ideile din imaginația elevilor oferindu-le posibilități fără limite. La bază fiind dorința de a schimba lumea și de a oferi ceva diferit.

Compania școlară ,,DeCo-EcO-HoUsEFrom the heart, a luat viață în cadrul liceului L.T. UNIVERSUL, a cărui director este Dna Angela Muntean.

Succesul vertiginos se datorează Junior Achievement, care prin programele bine pregătite au oferit și oferă în continuare elevilor din cadrul instituției lecții și cunoștințe ce înseamnă:  produs, calitate, cerere, ofertă, materie primă, preț de echilibru, preț psihologic și multe alte lucruri importante.

Un aport mare în dezvoltarea ideilor copiilor se datorează și profesorului de economie Dna Silvia Scorțescu, care a pus unele baze în dezvoltarea și succesul copiilor prin faptul că elevii deja dețin puterea de convingere și știu: orice lucru este important, orice scop poate lua viață, inițial dorința și convingerea:  Eu Pot și Eu Voi Face. Dna Silvia seamană în noi elevii puterea de realizare de sine, pentru ce îi și suntem recunoscători.

De Crăciun a fost organizat un târg în cadrul Junior Achievment și Compania Școlară iar la acest eveniment atât elevii, instituția cât și părinții au primit o plăcere nemaipomenită văzând succesele enorme a copiilor, a viitorilor antreprenori. Rezultatele celor care deja încep să schimbe societatea, și care au decis că dacă vrei să schimbi ceva, trebuie să începi de la sine.


La moment suntem implicați în pregătirile noului produsul: Un Panou care va include diferite tehnici hand-made, produsul de baza fiind felicitarea hand-made și elaborarea noilor tehnici în arta  felicitărilor hand-made. Aici avem și suportul oamenilor de afaceri, personae care deja aplică de ani de zile cele ce noi învățăm. Este vorba despre două minunate persoane: Inga Grigoriu și Dumitru Bordea care fac parte din JCI Chișinău și care sau oferit din timpul lor prețios de lucru să ne cureze în pregătirile pentru marele eveniment. Sfaturi, soluții, noi decizii, posibile variante de colaborare și desigur experiența pe care o au ne ajută să vedem mult mai clar ce avem de făcut și la elaborarea produsului final. Aceste lucrări urmează să fie prezentate la evenimentul pregătit de Junior Achievement la TîrgulCompania Școlară Republicană, care se va desfășura la data de 27 aprilie și pe care îl așteptăm cu multe emoții pozitive. Suntem gata să participăm și să promovăm instituția, elevii, compania școlară pe care o reprezentăm(,,DeCo-EcO-HoUsE” From the heart) și profesorul(Dna Silvia Scorțescu) care a muncit enorm de mult alături de noi.

Credem și accentuăm că Suntem Foarte Buni și Mereu gata de luptă motivațională.

Profesorul de economie Dna Silvia Scorțescu spune: Concurența nicioadată nu trebuie să te lase să fii ultimul, dar nici primul…!

Lucrările noastre le puteți vedea aici: http://www.youtube.com/watch?v=ECQno9lxvb4

Suntem mereu deschiși pentru colaborări fructuoase.

Echipa: DeCo-EcO-HoUsE From the hear

Articol adaugat de: Dumitru Bordea