Fii cetatean activ!



La data de 22 martie 2008, Asociatia Obsteasca "Pro Cetatean Activ", a organizat in orasul Bender un traning cu tinerii din Liceul Teoretic "Alexandru cel Bun" pe tema "Fii cetatean activ".

Asociatia Obsteasca "Pro Cetatean Activ" a fost fondata in decembrie 2007 de un grup de tineri entuziasti, care au drept scop primordial promovarea valorilor democratice si civice, stimularea activismului social, ridicarea nivelului moralitatii in rindurile cetatenilor, etc.

In realizarea acestui scop, "Pro Cetatean Activ", lanseaza un sir de traninguri, care se vor desfasura in mai multe localitati din Republica Moldova: Bender, Chisinau, Straseni, Cahul s.a.

Training-ul "Fii cetatean activ", desfasurat cu succes in orasul Bender, a avut drept scop promovarea cetateniei active, constientizarea de catre participanti a drepturilor si responsabilitatilor omului in corelatie cu conceptul de cetatenie activa.

Pe parcursul training-ului tinerii au identificat probleme din comunitatea lor si au discutat modalitati de solutionare a lor.

Campania de solutionare a celor mai importante probleme lansata de catre liceeni va fi sustinuta de catre AO "Pro Cetatean Activ".

Persoana de contact: Natalia BITCA AO "Pro Cetatean Activ" tel. 069379815