Promo

Diaconia organizează primul curs al "Şcolii de animaţie”

Distribuie prietenilor:


În perioada 22-23 februarie, Misiunea Socială „Diaconia" a Mitropoliei Basarabiei organizează primul curs din ciclul de formare „Şcoala de animaţie".

Timp de două zile, 33 de voluntari şi coordonatori de voluntari din cele 6 centre parohiale ale Diaconiei vor învăţa ce este animaţia, cum trebuie să fie un bun animator şi ce metode trebuie să folosească în lucrul cu copiii şi pentru consolidarea spiritului de echipă.

„Prin intermediul acestui curs ne propunem să dezvoltăm cultura jocului în centrele parohiale şi să-i învăţăm pe coordonatori şi pe voluntari diferite metode de educaţiei prin joc", a menţionat Nadejda Florea, coordonatorul proiectelor educative şi de voluntariat din cadrul Diaconiei.

Cunoştinţele acumulate în cadrul cursului vor face munca voluntarilor mai uşoară şi mai interesantă şi vor eficientiza lucrul în echipă şi cu copiii.

Ciclul de formare „Şcoala de animaţie" include 4 cursuri, care vor fi organizate până la finele anului curent.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo