hackathon

10 ONG-URI DIN UTA GAGAUZ-YERI VOR BENEFICIA DE SPRIJIN PENTRU CONSOLIDAREA CAPACITATILOR

Centrul National de Asistenta si Informare a Organizatiilor Neguvernamentale din Republica Moldova "CONTACT" anunta rezultatele concursului de selectare a ONG-urilor din UTA Gagauz-Yeri aplicante in cadrul proiectului "Sporirea participarii cetatenilor in viata publica la nivel local si regional in Transnistria si UTA Gagauzia".

La concurs au fost depuse 22 de dosare. Comisia de experti, care s-a intrunit in sedinta pe 16 mai, a selectat 10 organizatii neguvernamentale (ONG-uri). Centrul "CONTACT" va facilita procesul de planificare strategica si va oferi un program de instruire in diverse domenii pentru ele. Ulterior, cele mai active ONG-uri vor beneficia de granturi pentru sprijinirea procesului de consolidarea a capacitatilor institutionale ale ONG-urilor beneficiare, dar si pentru promovarea parteneriatelor public private la nivel regional si local.

Centrul "CONTACT" implementeaza proiectul "Sporirea participarii cetatenilor in viata publica la nivel local si regional in Transnistria si UTA Gagauzia" cu sprijinul financiar al Fundatiei "Soros-Moldova".

Lista organizatiilor selectate.

Pentru informatii suplimentare:

Victor Koroli, coordonator de proiect

Tel/fax: (022) 23-39-47, 23-39-48

Mob.: 0692-52453

e-mail: vkoroli@contact.md

Centrul National de Asistenta si Informare a ONG-urilor din Republica Moldova "CONTACT"

http://www.contact.md

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.