Parteneriat și dezvoltare



COMUNICAT DE PRESA

 

17 decembrie 2012,

Criuleni

 

Pe parcursul a 2 ani de activitate, Asociatia Obsteasca “Pro Speranta”, in parteneriat cu Fundatia “MISSIA”, organizeaza activitati de sustinere a persoanelor cu cancer si a copiilor cu disabilitati. In anul 2012, am organizat mai multe activitati in parteneriat cu Presedintia Raionului Criuleni, sub patronajul Domnului Presedinte Vitalie Rotaru.

Astfel, in 2012 am inceput sa acordam suport Centrului de Zi “Voinicel” din s. Hirtopul Mare, rn. Criuleni. In parteneriat cu LDS Charities (SUA), Dierctia Protectie Sociala Criuleni si Directia Generala Educatie, am oferit in dar copiilor de la Centrul „Voinicel”: un computer si 7 seturi de carti pentru copiii din familiile vulnerabile. Astfel, colaboratorii Centrului pot sa organizeze baza de date si materialele educative necesare in forma electronica.

In data de 20 decembrie 2012, organizam activitatea de serbare a Craciunului in cadrul Centrului de zi „Voinicel”. Activitatea va fi organizata sub patronajul Domnului Presedinte Vitalie Rotaru si este finantata de Fundatia MISSIA si LDS Charities. In cadrul vizitei vom organiza un program festiv cu donatii pentru beneficiarii Centrului.

Multumim Presedintiei Raionului, Directiile implicate si finantatorilor activitatii. Este un inceput a unei traditii care va continua si in alte institutii pentru copii si varstnici din raion.

 

Contacte:

Doina Stepanenco,

Consultant

 

078800293

manager@prosperanta.org

www.prosperanta.org

Doina Stepanenco,

Consultant

 

078800293

manager@prosperanta.org

www.prosperanta.org