„Mobiasbancă – Groupe Société Générale” va susține ADR Nord în domeniul parteneriatului public-privat



altBĂLȚI, 17 octombrie 2012. B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. va susține Agenția de Dezvoltare Regională Nord în domeniul parteneriatului public-privat. În acest sens, directorul pe Regiunea Nord al băncii, Sergiu PERJU, și șeful Direcției Analiză și Finanțare Specializată al băncii, Sergiu MOCAN, s-au întîlnit cu directorul ADR Nord, Ion BODRUG. Întîlnirea a avut loc în incinta ADR Nord.

„Țin să menționez că, prin strategia sa de dezvoltare, B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. a devenit mai vizibilă în Regiunea Nord, se vede efortul pe care îl depuneți în acest sens. Și cu acest prilej, vă mulțumesc pentru ajutorul pe care ni l-ați acordat la buna organizare a Forumului Economic Interregional Moldo-Român din 28-29 martie 2012”, a menționat directorul ADR Nord, Ion BODRUG, cu ocazia lansării recente, în municipiul Bălți, a încă unei filiale a băncii, eveniment la care au participat și președintele „Mobiasbancă”, Ridha TEKAIA, și vicepreședintele băncii, Mylène Nicolas De MARCH.

Menționăm că posibilitatea susținerii ADR Nord din partea B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. în domeniul parteneriatului public-privat a fost admisă de președintele băncii, Ridha TEKAIA.

„Din intenția noastră, am pregătit un acord de parteneriat cu «Mobiasbancă». Nu atît acest document este important, cît ceea ce vrem să facem împreună pentru Regiunea Nord”, a spus, în cadrul întîlnirii cu reprezentanții băncii, directorul ADR Nord, care, cu această ocazie, a prezentat agenția pe care o conduce.

B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. a fost una dintre instituțiile partenere la Forumul Economic Interregional Moldo-Român, organizat de ADR Nord în intervalul 28-29 martie 2012.

www.adrnord.md