Amplica a participat în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului



Cu ocazia desfășurării programului Săptămânii Naționale a Voluntariatului, în perioada 12-20 mai 2012, Compania de hosting Amplica și Consiliul Național al tineretului din Moldova (CNTM) a desfășurat atelierul de instruire „Creare și administrarea blogului/site-ului pe WordPress”.

Atelierul a avut scopul de a crea o mai bună comunicarea online, transparență organizațională a ONG-urilor (organizațiilor Nonguvernametale) cât și facilitarea promovării activităților organizațiilor. Despre aceasta afirmă și Coordonatorul Departamentului Politici de Tineret din cadrul CNTM-ului, Alexandru Petrov: “Trăind în sec. XXI este important să utilizăm ultimile mecanisme tehnice ce permit promovarea activităţilor organizației în care activăm, iar acest training vine să răspundă la aceste necesităţi.”

Deasemenea în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, Amplica a oferit susținere și Proiectului organizat deja al 3-lea an „ZEBRA 3: Operaţiune de 24 ore + 5 minute”. A creat o platformă online ca monstră de voluntariat care să lupte împotriva încălcării regulilor de circulație. Aceasta constă în adunarea și încărcarea pozelor  care mai apoi vor fi transmise organelor responsabile pentru a fi sancționați șoferii neatenți.

Compania Amplica se implică social organizînd Trainingul: "WordPress pe înțelesul tuturor" destinat persoanelor care nu sunt din domeniul online și nu au reușit încă să lucreze cu această platformă pentru a îmbunătăți abilitățile de creare și administrare a unui blog/site-ul organizației. Persoanele interesate de training urmează să se înregistreze aici.