UN ONG DORESTE SA CONTRIBUIE LA EDIFICAREA STATULUI DE DREPT PRIN INTERMEDIUL UNUI YAHOO GRUP



Asociatia obsteasca DEMO-LEX a creat un yahoo grup prin intermediul caruia isi propune sa contribuie la implementarea mecanismelor statului de drept in Republica Moldova, ridicarea nivelului culturii juridice a populatiei, perfectionarea legislatiei si racordarea acesteia la cadrul normativ international si european, informeaza DECA-press. Joi, initiatorii grupului au trimis mesaje mai multor jurnalisti, reprezentanti ai sectorului asociativ, diferitor personalitati prin care le propun sa fie membri ai acestui grup.

In mesaj se precizeaza ca obiectivele DEMO-LEX sint: initierea programelor de educatie juridica a populatiei; apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului; sincronizarea si racordarea legislatiei nationale la normele internationale si europene; promovarea unui program national ca suport la definitivarea reformei judiciare si de drept.

Initiatorii grupului yahoo - Ion Guzun, presedintele DEMO-LEX, si Victor Cojocaru, vicepresedintele organizatiei, - pot fi contactati la adresa: demo_lex@yahoo.co

 

Sursa: DECA-press