Centru Tînărului Jurnalist din Moldova prezintă strategia de dezvoltare a Reţelei Presei Tinerilor pentru anii 2012- 2015



altPeste o sută de tineri jurnalişti din întreaga ţară, inclusiv din Găgăuzia şi Transnistria, precum şi participanţii Forumului Tinerilor Jurnalişti din Moldova, au contribuit cu idei la elaborarea Strategiei de dezvoltare a Reţelei Presei Tinerilor (RPT) din Moldova.

Strategia  prezintă direcţiile de bază pe care se va focusa Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova (CTJM)  în următorii trei ani, pentru a  dezvolta şi consolida mass mediei tinerilor la nivel naţional.

Principalele componente ale strategiei sunt: Tabloul de bord, perspectivele de dezvoltare, indicatorii de performanţă și managementul resurselor.

Implicarea tinerilor din întreaga ţară, inclusiv din Găgăuzia şi Transnistria ne-a ajutat să definitivăm direcţiile prioritare ale RPT din Moldova şi să înţelegem cum putem fi mai aproape de aceşti tineri, a precizat Viorica Chelban, directoarea proiectului “Dezvoltarea și promovarea mass mediei tinerilor din Moldova” .

Această Strategie este posibilă graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului FHI 360 Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID, Guvernului SUA sau FHI 360

Strategia de dezvoltare CTJM 2012-2015

Natalia Mogâldea

Ofiţer de presă,

--
Centrul Tinarului Jurnalist din Moldova (CTJM),
Casa Presei, str. Puskin 22, of. 520,
Chisinau, Republica Moldova,  MD - 2012,
tel: (022) 92 30 81,
e-mail: ctjmoldova@gmail.com,
web: www.ctj.md
lista de discutii: groups.yahoo.com/group/retea_ctjm