Compania Amplica a premiat învingătorii Concursului "OUT OF BOX"



În perioada 09-14 februarie 2012 s-a desfășurat Concursul "OUT OF BOX" organizat de Compania de hosting AMPLICA cu ocazia Zilei Îndrăgostiților prin intermediul rețelei de socializare facebook.

Doritorii de a participa trebuiau să posteze pe pagina de facebook a companiei o declarație de dragoste (pueți vedea pe linkul dat) pentru persoana iubită sau imaginară utilizînd niște cuvinte cheie și anume serviciile companiei organizatorice.

Atunci cînd plutește în aer iubirea, se intensifică emoțiile puternice ale dragostei, iar mesajele romantice asaltează pe fiecare, participanții au dat dovadă de multă creativitate, fantezie și ingeniozitate pentru a lua Marele Premiu de 14 Gb găzduire web (hosting).

Organizatorii încîntați de efortul și stăruința depusă pentru a lua premiul, au pregătit și alte suprize premiind locul 2 și locul 3.

Astfel, cîștigătorii Concursului "OUT OF BOX" s-au dovedit a fi:

Locul 1 - Ion Gîlea, premiul mare 14 GB găzduire web;

Locul 2 - Ion Balan, premiul de 2 Gb găzduire web;

Locul 3 - Nicolai Cerescu, premiul 1 Gb găzduire web.

Ion Gîlea, câștigătorul Marelui Premiu de 14 GB găzduire web a mers chiar în dimineața următoare de după finalizarea concursului pentru ași ridica cu nerăbdare premiul. Întrebat cum cu ce impresii ia creat concursul, afirmă: "AMPLICA prin concursul de 14 februarie m-a făcut să am mai multă încredere în mine, în cunoștințele mele. Am dorit acest premiu pentru a mai crea un site, pentru a căpăta mai multă experiență în domeniu. Prin acest concurs, am înțeles că trebuie să mergi mai departe, să treci peste dificultăți. Cadoul îl voi utiliza cu folos, acest spațiu îl voi folosi pentru un site film-online.md care sper că va avea succes. Cu siguranță voi mai participa la concursurile oferite de Compania AMPLICA."

Concursul a bucurat toți cîștigătorii pentru că au deja proiecte în domeniul online, iar premiile sunt cadouri binevenite, utile și foarte potrivite pentru ei.

Hosting pe înțelesul tuturor!

Amplica Hosting

Hosting pe înțelesul tuturor!