TINERII VOR COLECTA BANI SI HAINE PENTRU INTERNATUL DIN LEOVA



ataclogo.jpg

Asociatia Tinerilor cu Atitudine Civica (ATAC), sustinuta de un grup de elevi si studenti de la institutiile de invatamint din Chisinau, vor organiza simbata, 29 decembrie, in intervalul orelor 10.00 - 12.00 la intrarea in liceul "Gh. Asachi", campania "Daruieste sarbatoare copiilor" pentru colectarea banilor si hainutelor destinate celor peste 100 de pici de la gimanaziul-internat din localitatea Leova.

Sarbatorile de iarna sunt cele mai frumoase din timpul anului si acum simtim cu totii nevoia de a oferi caldura celor apropiati. Fiecare dintre noi are un Mos Craciun chiar in suflet, de aceea, ATAC va indeamna sa dati dovada de atitudine civica, contribuind la fericirea acestor copii. Nu le putem inlocui familia dar impreuna le putem darui o adevarata sarbatoare, le putem oferi ocazia sa viseze si sa aiba incredere intr-o viata mai buna.

Tinerii isi propun sa colecteze atit lucruri care pot fi utile copiilor (hainute, carti, jucarii) cit si suficienti bani pentru a putea procura lengerie, ciorapei si alte articole de imbracaminte care, confom administratiei gimnaziului, sunt necesare copiilor. Suma colectata va fi indicata pe un panou care se va actualiza la fiecare zece minute iar pentru a asigura transparenta evenimentului se va face o inventariere a tuturor contributiilor. Listele cu sumele donate de catre participanti vor fi facute publice insa la dorinta, persoanele vor putea opta pentru indicarea unui "nickname" sau pot solicita sa ramina anonimi.

Pentru orice intrebare puteti contacta organizatorii la adresa - atac.ngo@gmail.com, sau la urmatoarele numere de telefon:
Cristina Trofim - coordonatorul proiectului - 069000923
Artur Gurau - director executiv ATAC - 069165425 (http://blog.gurau.md)