Compania de hosting AMPLICA găzduiește online participanții de la Târgul ONG-urilor



Compania de hosting AMPLICA vine cu un suport important pentru a îmbunătăți vizibilitatea Organizațiilor Non-Guvernamentale din Republica Moldova în sfera online oferindu-le facilități la menținerea și crearea paginilor web cu ocazia desfășurării în Chișinău al Târgului ONG-urilor “Cunoaște-ți ONG-ul care te reprezintă” din data de 23 septembrie 2011.

AMPLICA oferă tuturor ONG-urilor înregistrate în Republicii Moldova o reducere de 40% la serviciile de hosting și creare site-uri web. Iar aceasta nu este o promoție temporară, ci nelimitată în timp. Organizațiile Non-Guvernamentale participante la Târgului ONG-urilor pot beneficia de hosting gratuit pentru o perioadă de șase luni, astfel oricine care este în lista organizatorilor sunt îndemnați să profite de cadou.

Aceasta are scopul de a înlesni prezența online care va permite o mai bună comunicare între ONG-uri și cetățeni deapre activitățile lor, promovarea voluntariatului și pentru atragerea societăţii civile în acţiuni filantropice. Internetul acuma este principala sursă de informare pentru majoritatea, îndeosebi în rândul tinerilor.

D-nul Denis TABAC, directorul Companiei AMPLICA afirmă: ” Primim o deosebită placere să contribuim cu o parte cât de mică la dezvoltarea societății noastre. Iar Organizațiile Nonprofit sunt elemente active ale unei societăți civile și joacă un rol primordial de a face legături permanente între cetățeni  și alte organizații / instituții / agenți economici. La fel acestea își aduc un aport nemaipomenit la dezvoltarea și educarea tinerilor, iar acest fapt ar trebui să încurajăm mult mai mult. Ne dorim să încurajăm ceea ce fac Organizațiile Non-Guvernamentale printr-o bună prezență online și nu numai.”

Compania AMPLICA s-a lansat în februarie 2011, dar se bucură cu mândrie de încrederea ce le-o oferă prietenii. Începînd chiar din primele luni de la apariție susține  mai multe activități  civice și Organizații Non-Guvernamentale cum ar fi PROPLUS, PAPERGIRL Moldova, Proiectul ICO etc.