TINERII POT PARTICIPA LA UN CONCURS ONLINE CONSACRAT ZILEI INTERNATIONALE SIDA



aids.jpgTinerii din Moldova, cu varsta de pana la 30 ani, pot participa la un concurs online, desfasurat de catre organizatia neguvernamentala €žCopilarie pentru toti", cu sustinerea Programului Natiunilor Unite pentru HIV/SIDA din Moldova (UNAIDS). Concursul este prilejuit de Ziua Internationala SIDA, marcata la 1 decembrie.

Pentru a participa la concurs, tinerii trebuie sa acceseze pagina www.aids.md si sa raspunda la 10 intrebari alegand una din cele cinci variante de raspuns propuse. Intrebarile testeaza cunostinte de baza despre HIV si SIDA, precum ar fi caile de transmitere, impactul HIV in date statistice si istoria raspunsului global la epidemia HIV.

Participantii care vor raspunde corect la un numar maxim de intrebari vor primi premii banesti intre 15 si 40 dolari SUA. In cazul in care mai multe persoane vor da acelasi numar de raspunsuri corecte, UNAIDS va acorda premiile primelor persoane care au expediat raspunsurile.

La concurs nu pot lua parte angajatii Organizatiei Natiunilor Unite, organizatiilor guvernamentale, internationale, sau neguvernamentale antrenate in raspunsul national la HIV, precum si rudele primare ale acestora.

Concursul va fi deschis pana la data de 30 noiembrie curent.

Sursa: Info-Prim Neo