COUNTERPART SI AEC "VIITORUL INCEPE AZI" DIN UNGHENI-UN PARTENERIAT DURABIL



AEC "Viitorul Incepe Azi", Ungheni, in parteneriat cu Counterpart International, Inc., a doua oara in aceasta toamna a adus in casele multor oameni bucurie.

Counterpart International Inc., a oferit inca un container de ajutoare umanitare pentru zona centru a republicii, oficialii distribuitori ai carora suntem noi - AEC "Viitorul Incepe Azi"

Ieri, 9 noiembrie, pe cind luminile se aprind, Membrii AEC "Viitorul Incepe Azi" din or. Ungheni, erau preocupati de alte probleme, decit cele casnice. In parteneriat cu Counterpart International Inc., am reusit sa realizam inca o companie de distribuire a ajutoarelor umanitare - a sosit inca un container.

In luna lui septembrie, a sosit la Ungheni si a fost distribuit in urmatoarele 3 zile un container maritim de ajutoare umanitare din SUA.

24 de organizatii neguvernamentale din zona centru a republicii, au beneficiat de scurte, incaltaminte, mese pentru copii - toate piesele fiind noi.

Ieri s-a mai realizat inca o actiune - au fost aduse la Ungheni alte ajutoare umanitare - pachete igienice, rechizite scolare, plapume pentru gradinitele-crese, plapume de pat - noi si haine de mina a doua.

Distribuirea ajutoarelor umanitare va avea loc in decurs de doua saptamini.