O lansare de succes



getImageCampania de caritate “Hai să fim prieteni!”, colectare de fonduri pentru Centrul de Plasament Temporar Curcubeul Speranţei, a fost lansată marţi, 9 martie în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova. Iniţiativa a fost sprijinită de stundeţi şi va continua timp de 8 zile, pînă pe 18 martie.

Concertul de lansare „Hai să fim prieteni!” a inclus un scenariu de sensibilizare cu ajutorul micile talente de la Centrul „Curcubeul Speranţei” şi tinere vedete solidare cu ideea acestui eveniment: Natalita Moscalu, EL Radu, „Picături de Har”. Grupul artistic „Vocea Tăcerii” au impresionat printr-un frumos spectacol în semi-întuneric.

Naivitatea copiilor şi profesionalismul artiştilor s-au combinat pentru a transmite cu toată sinceritatea mesajul de prietenie publicului, precum şi cel al nevoii de ajutor.

Avînd ocazia să cunoască beneficiarii gestului de bunăvoinţă, studenţii au declarat că s-au simţit mişcaţi de povestea lor şi de îndrăzneala de a veni pe scenă şi a-şi dezvălui potenţialul artistic.

Nimic nu se compară cu posibilitatea de a fi apreciaţi şi susţinuţi în creşterea lor.

În cazul în care nu aţi fost la concert, vă aducem crîmpeie din atmosfera acestuia, care pot transmite prin expresia ochilor şi a gesturilor intenţia de a avea prieteni
                                                                    Iucal Catalina 

                                                                                       
Dumitru Talmazan
PR MAnager "Curcubeul Sperantei" 
www.network-online.org
E-mail: info@network-online.org 

www.curcubeulserantei.md