Card European pentru Tineret



Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova în parteneriat cu Centrul pentru Transparenţă şi Democraţie (reprezentant în Moldova a Asociaţiei Europene“European Youth Card” a Cardului pentru Tineret) şi compania de telefonie mobilă Moldcell relansează programul Cardul European pentru Tineret (European Youth Card) cu genericul „Integrare prin Mobilitate”.

Dacă ai pînă la 30 de ani şi doreşti să obţii reduceri la cca 300 de localuri şi servicii în RM, şi peste 100 000 de reduceri în 42 de ţări din Europa, trimite o copie a buletinului şi o fotografie 3x4 (în format electronic) la adresa de mai jos. Însă pentru a-l primi, vei aduce buletinul în original şi vei semna o cerere. Cardul se distribuie gratis. Distribuirea în limita stocului disponibil.

Acţiunea de lansare în Moldova a cardului classic pentru tinerii cu vîrsta de pînă la 30 de ani face parte din planurile pe termen mediu. De asemenea, se doreşte ca în viitorul apropiat cardul să ofere, pe lîngă reducerile naţionale şi europene, asigurare medicală gratuită pentru călătoriile în străinătate.

Pentru detalii accesati http://www.europeanyouthcard.md, scrieţi un mesaj la adresa ambrosim@europeanyouthcard.md sau telefonaţi 0-691-30516, Ambrosi Marina, unul din reprezentanţii oficiali Card Tineret în RM.