hackathon

Stagii

Oportunitate inedită pentru antreprenorii din domeniul Eficiență Energetică din Republica Moldova. Aceștia vor avea posibilitatea să obțină un stagiu de dezvoltare timp de o lună în Germania.

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul de formare Antreprenorială din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), invită agenții economici, care își desfășoară activitatea în domeniul eficienței enrgetice să participle la Programul de pregătire și perfecționare a managerilor din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova și oferă posibilitatea de a cunoaşte piaţa germană, a stabili legături de afaceri cu firme germane şi a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerţului extern.

Grupul ţintă: top și middle manageri de la companiile moldovenești din doemniul eficienței energetice.

Scopul Programului: posibilitatea de a cunoaşte piaţa germană, a stabili legături de afaceri cu firme germane şi a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerţului extern.

Programul oferă un stagiu de 4 săptămîni în Germania cu accent în domeniul eficiență energetică.

Ce presupune stagiu specializat în eficiență enrgetică?

Programul de stagiu va include:

- Traininguri  & Seminare: competenţele individuale sunt dezvoltate prin traininguri adaptate la necesităţile participanţilor - management, marketing, sisteme de calitate, management de proiect, surse de finanțări, etc;

- Vizite la întreprinderi: discuţiile de specialitate în domeniul eficiență energetică la întreprinderi ce contribuie la cunoaşterea unor exemple de bune practici din Germania;

- Vizite individuale de afaceri: contacte directe de afaceri.

Fiecare participant beneficiază de asigurare, cazare, alimentare (dejun şi prânz), transport intern. Costurile în Germania sunt finanțate de Ministerul Economiei şi Energiei al Republicii Federative Germania.

Un program de traininguri de 64 ore este organizat înainte de stagiu, în Chișinău, pentru a asigura o bună pregătire către plecarea în Germania.

Selectarea participanţilor se face de către o comisie de experti germani, în baza interviului.

Costurile de participare vor fi rambursate.

Data limită de aplicare la Program – 1 aprilie.

Următorul interviu de selectare a candidaţilor se va desfăşura 16-18 aprilie.

Perioada de stagiere în Germania - 30 Septembrie - 25 Octombrie 2019, Dresden.


Premise obligatorii pentru selectarea candidaţilor sunt:

#poziţie de manager la întreprindere,

#studii superioare,

#experienţă de muncă de minimum 3 ani,

#cunoașterea limbii engleze,

#interese comerciale bine determinate pentru Germania.

DESCARCĂ FORMULARUL DE APLICARE

Pentru informaţii suplimentare apelți: Telefon / Fax: (022) 23 52 94, (022) 23 32 86, 079182883 sau scrieți un Email: seminar@chamber.md, Inesa Iordatii.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Camera de Comert si Industrie (CCI) |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.