Stagii

Stagiu Profesional Gratuit în SUA

Ajută-ne să distribuim acest articol:

PFP Logo Grouped with Flag

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova (http://www.americancouncils.md/) anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Profesional  în SUA),

runda 6 septembrie– 5  noiembrie 2018.

  • Grupul țintă: angajații în serviciul public (instituții de stat și ONG-uri) care sunt activi implicați în reforme politice și sociale/ implimentarea și promovarea inițiativelor civice/ administrarea publică și guvernarea locală atât la nivel național cât și internațional.  În limitele vârstei cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar.
  • Programul oferă finaliștilor un stagiu de 5-6 săptămâni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.
  • Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic https://ais.americancouncils.org/pfp și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL(la oficiul Consiliilor Americane, gratuit) și interviul final în limba engleză.
  • Mai multe detalii despre program: http://www.americancouncils.md/pfp

 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online:  5 noiembrie 2018

 

Prezentarile programului vor avea loc în următoarele locații:

Chișinău- Biblioteca Pubică de Drept str. Armenească 42- 6 Octombrie 11:00

Chișinău- Oficiul Consiliilor Americane, str. Kogălniceanu 81- 20 Octombrie 14:00

Cahul- Bibl. Publică Raională ”Andrei Ciurunga”, Bd. Victoriei 18- 19 Octombrie 16:00

 

 

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

Kogălniceanu 81, Chișinău
tel: (022) 22 58 60 / 068689717, 

e-mail: PFP@americancouncils.md

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.