Distribuie prietenilor:


Nr. Ref. 4 din 22.01.2020

Asociația Promo-LEX solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea cartelelor GSM de reîncărcare pentru desfășurarea activității pe parcursul anului 2020.
Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prețuri pentru achiziționarea cartelelor GSM de reîncărcare. Durata contractului – 1 an. În acest sens, companiile interesate trebuie să prezinte ofertele de prețuri conform tabelului de mai jos:

Disponibilitatea prestatorului de a furniza cartele de reîncărcare de la mai mulți operatori de telefonie mobilă Orange:    Da / Nu

Moldcell: Da / Nu

Unite:       Da / Nu

Capacitatea de a furniza cartele de reîncărcare în termeni restrânși, de 1-3 zile Da / Nu
Capacitatea de a furniza cartele de reîncărcare de orice nominal (după caz):

30-50-100-200 lei (precizați pentru fiecare tip de nominal)

Da / Nu
Disponibilitatea de a oferi cartelele la cota TVA 0%. Asociația Promo-LEX va oferi documentele confirmative pentru plata cu TVA la cota 0%. Companiile care nu sunt plătitoare de TVA vor menționa acest fapt în ofertă. Da / Nu
Disponibilitatea de a oferi reduceri Da (%) / Nu


Oferta mai trebuie să includă:

  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Semnătura persoanei autorizate;
  • Ștampila companiei.

Data limită de depunere a ofertelor este 5 februarie 2020, ora locală 18.00. Oferta trebuie completată în limba Română şi expediată prin e-mail la adresa tender@promolex.md  cu mențiunea “Ofertă de prețuri pentru achiziționare cartele de reîncărcare”.

Criterii de selecție a ofertantului:

  • Experiența ofertantului (companiei candidate): prezența pe piață, clienți fideli/referințe;
  • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate;
  • Condițiile de achitare.

Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare, contactați: Mariana Novac, Asistent de Program, tel. +373 69339700, mariana.novac@promolex.md.

Misiunea Asociației Promo-LEX este de a contribui la dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea Transnistreană, prin promovarea şi apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice și consolidarea Societății Civile. Asociația Promo-LEX este o organizație non-guvernamentală, apolitică și nonprofit. Asociația Promo-LEX își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova și a fost înregistrată la Ministerul Justiției al Republicii Moldova la 19 iulie 2002.logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: