Fundația Est-Europeană este o organizație neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel național în conformitate cu legislația Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiției al Republicii Moldova la data de 03 noiembrie 2009). 

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesități curente pe parcursul anului 2020. 

Sarcina tehnică

Modelul autoturismului: Nissan X-Trail

Tipul combustibilului Motorină

Modelul autoturismului: Volkswagen Passat

Tipul combustibilului Benzină

Consum mediu lunar în litri:

Motorină – 150 l

Benzină – 65 l

Aici puteți accesa Termenii de Referință: http://www.eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1459&l=ro

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 16 decembrie 2019, inclusiv. 

Oferta comercială cu mențiunea – Ofertă Combustibil - se va expedia prin poșta electronică concurs@eef.md, prin fax la numărul 022 54 23 38 sau se va depune personal la sediul Fundației: 

str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chișinău

Pentru întrebări: Oxana Zanoga, analist financiar, pe adresa e-mail: oxana.zanoga@eef.md sau la numărul de telefon: 022 23 53 43, ext. 122.

Despre Fundația Est-Europeană

Fundația Est-Europeană sprijină consolidarea democrației şi contribuie la dezvoltarea durabilă a societății moldovenești prin intermediul programelor educaționale, asistenței tehnice şi programelor de granturi care promovează dezvoltarea societății civile, consolidează buna guvernare şi mass-media şi contribuie la prosperitatea economică.

Fundația Est-Europeană își concentrează activitățile în trei domenii prioritare: Dezvoltare Economică, Promovarea Bunei Guvernări şi Acțiuni Sociale. În realizarea obiectivelor sale, FEE respectă principiile de egalitate şi nediscriminare.


Ajută-ne să distribuim acest articol: