Distribuie prietenilor:


Licitație:  Reference nr. HG19A „Elaborarea unei versiuni noi a site-ului www.neovita.md”                              

Proiect:  ”Generație Sănătoasă”

Asociația Obștească “Sănătate pentru Tineri” anunță concursul Ref. HG19A, pentru selectarea unei companii care va elabora o nouă versiune a site-ului www.neovita.md, care să acopere nevoile de comunicare online ale CSPT ”NEOVITA” din mun. Chișinău în calitate de Centru de resurse la nivel național în servicii de sănătate prietenoase tinerilor, alături de calitatea sa de prestator servicii medicale pentru adolescenți și tineri cu vârsta cuprinsă între 10 și 24 de ani. În elaborarea noii versiuni a site-ului, compania se va ghida de Termenii de referință.

Achiziția de servicii are loc în cadrul Proiectului ”Generație Sănătoasă - servicii de sănătate prietenoase tinerilor din Moldova”, în parteneriat cu Centrul de resurse la nivel național în servicii de sănătate prietenoase tinerilor ”NEOVITA” și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). 

Sursa de finanţare: Donaţie din partea Confederaţiei Elveţiene, reprezentată de Departamentul Federal al Afacerilor Externe, acţionând prin intermediul Agenţiei Elveţiene pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC), Biroul de Cooperare din Republica Moldova.

Cererea de ofertă și termenii de referință pot fi descărcate de pe pagina web www.sspt.md. sau pot fi solicitate la adresa de mai jos:

Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri”
str. Socoleni 19, Chișinău,
MD-2020, Republica Moldova
Tel./Fax  (+373) 22 40 66 32
Email: viorel.babii@gmail.com, victoria.vicol93@gmail.com

Termenul limită de prezentare a ofertelor comerciale este 07 august 2019, orele 14.00.

Ofertele prezentate după termenul limită de depunere vor fi respinse.

 

Alte articole de acest autor:
Author: Victoria Vicol


logoStarNet

Serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: